Descripció
Estricta i minuciosa selecció dels raïms a la finca. Verema manual en caixes de 15 kg. selecció de raïm a la finca, posterior desrapat i taula de selecció manual per garantir la qualitat del raïm que vinificarem. La primera fermentació es realitza en dipòsits d’inoxidable durant uns 20 dies. extracció de els compostos fenòlics mitjançant remuntats i pigeages (immersió del barret). maceració ajustada al potencial de cadascuna de les parcel·les.
Fermentació i maceració amb les pells entre 15 i 20 dies. A posteriori es realitza un sagnat de els dipòsits en els quals es divideix el most flor de la part que es premsarà de forma suau.
L’estricta divisió de les finques es parceliza també en els petits dipòsits segons varietat i edat de les vinyes.
12 mesos en bótes de roure francès de 225 litres de gra fi.
Embotellat: Embotellat per decantació en funció del cicle lunar.
Data d’embotellat: 9 i 10 de juliol del 2015.
Perfil de vi: Un vi purament mediterrani, amb un clar reflex mineral del sòl de lumaquel·la en el qual es troben les finques de Vinyes del Terrer.
Nota de tast: El Terrer d’Aubert és un vi de finca amb elegància i complexitat on es troben matisos de fruita vermella i negra embolicats en un fons mineral amb tocs salítricos. La mineralitat que expressa la lumaquel·la és punyent, salada i molt persistent, realment única. Es tracta d’un vi amb taní rodó, fi i elegant que mostra la maduresa de la fruita juntament amb una enorme acidesa que ens aporta frescor i una llarga sensació d’aromes.
Heu d'estar identificat per a penjar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.