Descripció
La Garnatxa negra és –al nostre entendre- la varietat que millor transmet la personalitat del terroir als nostres vins negres. En el Finca Viladellops negre, ens trobem davant d’un dels productes més prestigiosos i dels que ens sentim més orgullosos al celler.
Elecció i selecció manuals a la vinya. El raïm es porta al celler en petita caixes de 15 kg. Maceració pre fermentativa a 10-12º en dipòsits d’acer inoxidable seguits una fermentació controlada entre 23-27ºC per a cada varietat.
El vi és envellit en bótes de roure francès durant 12 mesos. Es fa una selecció dels millors barrils per obtenir el millor coupage. L’envelliment de el vi roman en dipòsits d’acer inoxidable fins a l’embotellament.
D’un color vermell grana ben cobert amb aromes minerals i de fruita negra, matisos especiats de raïm ben macerat. En boca és potent, saborós, carnós, amb notes de regalèssia i torrefactes. El vi té bona acidesa, volum i estructura.
Heu d'estar identificat per a penjar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.