Els Nanos Rosat

Conca de BarberàMas Foraster

Trepat

Descripció

Elaboració:

Elaborat amb raïms, de collita pròpia, de la varietat autòctona de La Conca de Barberà; el Trepat. Lleugera maceració pel·licular i fermentació a baixa temperatura amb llevats endògens. Treball amb les mares fines durant uns mesos després de la fermentació. 100% collita pròpia.

Concepte:

Els Nanos de Montblanc són figures tradicionals centenàries. Tot ballant fan gresca per places i carrers. Divertit, llaminer, fresc i elegant a la vegada. Hem volgut elaborar el Trepat Rosat tractant de mostrar el potencial aromàtic i gustatiu de la nostra varietat més autòctona, en la seva elaboració més tradicional.

Varietats: 100% Trepat. Cultiu ecològic des de 2011; en procés de certificació CCPAE.

Viticultura

Tipus de sòl: Sòls argil·localcaris. Situat en els vessants assolellats de la Serra de Miramar.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Els Nanos Rosat”