Peraj Ha’abib “Flor de Primavera”
Garnatxa
Cabernet Sauvignon
Samsó
12 mesos barrica
Descripció
Varietats
50% Garnatxa
30% Cabernet Sauvignon
20% Samsó
Vinificat sota supervisió estricta del rabí de la comunitat jueva Habat de Barcelona.
Es tracta d’un vi kosher d’alta certificació: Lo mevuixal (no està pasteuritzat) i Le Pessaj (apte per a
la Pasqua jueva).
Temperatura de fermentació controlada (24-28ºC)
Maceració: 28 dies; es vinifiquen les tres varietats juntes.
Es comença la fermentació malolàctica en tanc i s’acaba en bóta.
Filtrat suau
Envelliment
12 mesos en bótes franceses kosher noves i d’1 any (228 l)
Torrat mitjà i lleuger
Envelliment posterior en tanc durant 3 mesos abans d’embotellar
Vinyes
Edat dels ceps: 50-70 anys de garnatxa vella, a una altitud de 500 m
Sòl: argilós i de granit, en terrasses
Verema
Manual
Mitjans de setembre
Un vi exuberant ple de fruita i de mineralitat, i amb una complexitat fora del comú amb tocs integrats de torrat.
Heu d'estar identificat per a penjar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.