Descripció
100% Pinot Noir
Elaboració
Temperatura de fermentació controlada (25-30ºC)
Maceració: 15 dies, en bóta oberta de roure francès Allier i pigeage
Inici de la fermentació malolàctica en bòta de 300 l de roure francès
Sense filtrar
12 mesos en bótes de roure francès noves (300 l) amb un torrat mitjà i lleuger.
Vinyes plantades l’any 2002 a una altitud de 500 m
Una sola parcel.la
Sòl: carbonats càlcics amb una quantitat elevada d’argiles multicolors
Verema
Manual
Principis de setembre
Recollida en caixes de 20 kg
Taula de selecció i desrapat
Fermentació amb llevats autòctons
Un vi subtil, fresc i alegre, amb tocs afruitats i de bosc i aromes herbacis, d’estructura fràgil i delicada, introvertit i tímid, molt fi i accentuat en tots els aspectes.
En aroma sedueix per la seva claredat i frescor.
En boca és alegre, viu, atrevit, educat i al dente, en cap moment cridaner, tot un repte al paladar aventurer disposat a descobrir el més subtil.
Heu d'estar identificat per a penjar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.