Descripció
100% Garnatxa
Elaboració
Fermentació amb temperatura controlada (24-28ºC)
Maceració: 28 dies
Fermentació alcohòlica i malolàctica en bótes (500 l) de roure francès
Filtrat suau.
Envelliment
4 mesos en bótes de roure francès noves (228l) amb un torrat mitjà i lleuger
Sòl LLICORELLA. Anomenem llicorella al sòl de pissarra. La roca, ben enfonsada, pateix l’escalfor de l’activitat geològica de la terra i la pressió pel volum de matèria que té al damunt. La pedra s’escalfa i es lamina, i està en contacte permanent amb les arrels.
És un sòl d’una acidesa notable.
Verema manual
Mitjans setembre
Color de cirera picota intens. Un vi realment complex, amb aromes minerals, balsàmiques, més potent i amb més cos i volum.
És la nostra garnatxa més mineral!
Heu d'estar identificat per a penjar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.