Llopart, llegat familiar
Lopart llegat familiar
Tim Atkin situa el Valdaya MIRUM entre els millors Riberas del Duero
NdP CANTIDATURA IWCA (CAT)NdP CANTIDATURA IWCA (CAT)
Presentem la col·lecció Enoteca Familiar, una selecció vertical d’anyades antigues per a gaudir de les llargues criances i dos nous vins, el Vi·brant, un vi perlat natural de xarel·lo vermell, i la segona anyada del misteriós Enigma, L’Enigma2. Enoteca Familiar Memòria líquida Des de fa anys, convençuts del potencial de guarda dels nostres vins, reservem algunes ampolles…
Volem compartir amb vosaltres la valoració que ha fet de l’Original 1887 el Master of Wine Pedro Ballesteros, en el tast d’escumosos que ha publicat a la revista Decanter d’aquest març 2021. Ballesteros MW reconeix amb 97 punts el Llopart Original 1887 i el defineix com a “pur Penedès” i “a tocar de la perfecció”. Es una valoració…
Al cor de Catalunya a Horta d’Avinyó CELLERS ABADAL D.O. Pla de Bages Magnífica propietat on es conjumina la modernitat i la tradició i a on la Picapoll i la Mandó son les protagonistes.
Ara que fa algunes setmanes que l’hem acabada, us emplacem a fer amb nosaltres una mirada enrere per a reviure la verema d’enguany i els mesos que l’han precedida. La collita 2020 ens ha plantejat molts reptes, tot i que ens ha acabat oferint un raïm de molt bona qualitat. DIARI DE VEREMA
Durant el mes d’Agost s’ha fet el concurs de vins més prestigiós del món, el Decanter World Wine Awards. El vi Nivarius Edició Limitada 2016 ha obtingut 97 punts, una puntuació gairebé perfecta i que el situa com un dels millors vins del món.
Varietat, alçada i orientació Proelio es sustenta en tres pilars bàsics: la varietat que s’utilitza, les vinyes a 800 metres d’alçada i l’orientació d’aquestes al nord. Això facilita que el vi tingui un caràcter varietal de frescor i acidesa. El cor de Proelio La Asperilla són 30 hectàrees de vinya pròpia amb més de 45…
Un château al cor de la Ribera del Duero Des del bressol de Ribera de Duero, Cellers Trus recupera la idea tradicional del château per elaborar Vins de Finca amb raïms produïts apenes a uns metres del celler. Una viticultura de quilòmetre zero en un lloc històricament privilegiat. La filosofia sorgeix de vinyes en propietat…
L’elaboració Tot el procés d’elaboració a Nivarius està pensat per i per als vins blancs. Per assolir la qualitat que es busca i basant-se en estudis de sòls, vinifiquen cada petita parcel·la per separat. Van aconseguir així exactament el que volien dels vins. Després d’un primer refredat de la pasta base, es fa servir premses…
El Celler de Capçanes està situat al Priorat (Tarragona). La seva producció es de vins Kosher, joves, criances i gama alta.