L'elaboració Tot el procés d'elaboració a Nivarius està pensat per i per als vins blancs. Per assolir la qualitat que es busca i basant-se en estudis de sòls, vinifiquen cada petita parcel·la per separat. Van aconseguir així exactament el que volien dels vins. Després d'un primer refredat de la pasta base, es fa servir premses especials que eviten l'oxidació de forma natural. Elaboran els vins (a excepció de l'Nivarius) en grans barrils de 3.500 litres amb molt lleuger torrat perquè el caràcter varietal destaqui per sobre de tot el conjunt. En un any normal poden tenir fins a 20 vinificacions diferents en funció de la varietat, finca o zona de la qual provenen els seus raïms La bodega El celler i la tecnologia que alberga han estat pensades per i per a vins blancs. La recerca de la frescor i la longevitat dels vins són la seva obsessió. Per això, estan dotats de la millor tecnologia en l'elaboració de vins blancs. Des de l'entrada del raïm, ja sigui per taula de selecció en caixes de 18 kg o per tremuja de recepció, s'asseguren el refredat de les pastes. La forma d'entrada és decidida en funció de l'estat sanitari del raïm, de la destinació que aquest raïm hagi de tenir. Un dels elements més importants del celler són les preses inertes pneumàtiques, realitzades amb membrana. En una premsa inert es realitza una injecció de nitrogen per evitar l'oxidació del most. L'ús d'aquest sistemes deu al fet que, des del camp, protegeixin al màxim el raïm de l'oxidació i preservi així el seu caràcter varietal. Tot el nostre treball es centra en respectar el caràcter de la varietat i les singularitats de la finca.
Els vins Els vins que han elaborat a Nivarius són: -Nivarius Edició Limitada 2015 -Nivarius Fermentado en Barrica 2018 -Nivarius Finca la Nevera 2016 -Nivarius Tempranillo Blanco